دانلود فایل(پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس)

پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس|40227989|bwo|سوسیس ,کالباس,سوسیس کوکتل ,کالباس خشک ,کالباس لیونت,فیله مرغ و فیله گوشت,ژامبون های 90 درصد
در حال حاظر فایل کامل و برتر با عنوان پاورپوینت فرایند تولید سوسیس و کالباس آماده دریافت می باشد برای مشاهده جزئیات فایل به ادامه مطلب یا دریافت فایل بروید.


ساخت انواع سوسیس در ایران:

تولید سوسیس از 40 درصد گوشت و بسته به نوع سوسیس به 70درصد نیز می رسد. منظور از گوشت، گوشتقرمز (گاو و گوسنفد و گوساله) می باشند. اما متأسفانه مجوز گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) نیز به تولید کنندگانداده شد البته کیفیت گوشت مرغ کمتر از گوشت قرمز نیست بعلاوه از نظر رژیمی بسیار مفیدتر است در صورتیکه تقلبدر تولید این فرآورده وجود نداشته باشد.ساخت سوسیس معمولی و سوسیس آلمانی:در سوسیس معمولی و آلمانی از نظر درصد گوشت (40%) و از لحاظ فرمولاسیون یکسان می باشند ولی از نظراندازه با هم اختلاف دارند طول سوسیس آلمانی (16-18)cm و طول سوسیس معمولی (12-10) cm می
باشد.روش تهیه و ساخت:

برای ساخت سوسیس ها ابتدا مقدار گوشت توسط ؟؟؟ داخل کاسه کوته که

در حال چرخش است ریخته می شود وهمراه با آن 5/12gr برای 100 kg گوشت

نیتریت سدیم به آن اضافه می گردد. و بعد از 1دقیقه الیاف گوشتکاملاً خرد شد

و نمک و سدیم و فسفات و سایر مواد افزودنی به آن اضافه می کنند و یک سوم

یخ را به فارش اضافهکرده بلافاصله مقدار روغن را درون کوته ریخته و بعد از چند

دور سایه مواد را اضافه کرده و در ادامه دو سوم بقیهیخ را به روی فارش ریخته و

سپس اسیداسکوربیک و (G.D.L) را وارد می نمایند و در اواخر عمل

کوتزیراسیوننیز مقدار تخم مرغ (زرده) را به آن اضافه نمود و پس از کی دور تیغه،

فارش آماده شده را درون واگن تخلیه مینمایند. افزودن تخم مرغ به فارش

موجب امولسیونه شدن فارش می گردد.

غیر فرآورده های گوشتی را فارش می گویند.

امولسیون:1- ذرات چربی در آب2 - ذرات چربی در پروتئینروش ساخت سوسیس خام (خشک)ابتدا مقداری لازم از گوشت گوساله را به قطعات کوچک خرد و پس با دستگاه مالش دهنده همراه با نمک و ادویهمخلوط و نمک سود می کنند و بعد از 24 ساعت دسینی های مخصوص پهن کرده و توسط چرخ گوشت خرد و آماده
تولید می کنند.و................

ودر ادامه موارد زیر بررسی میشود:

سوسیس کوکتل

روش عمومی ساخت کالباسروش ساخت کالباس خشکروش ساخت کالباس لیونتروش ساخت ژامبون های 90 درصدروش ساخت فیله مرغ و فیله گوشتروش ساخت ژامبون بکینروش ساخت استیک انگلیسی

فایل پاورپوینت 33 اسلاید


مطالب دیگر:
تحقیق ویندوز سرور 2003تحقیق هویت و عزت نفستحقیق معرفی JITفرم های بیمه سیناپرسشنامه معلم فکورراهنمای طراحی مسجد در شهرهای جدیدجزوه آموزشی درک عمومی پیشرفته با موضوع مباحثی پیرامون شهر و روستاپاورپوینت مسجد شاه فیصل اسلام آباد پاکستانپاورپوینت مسجد نو شیرازتحقیق الگوريتم ژنتيك و بهينه سازی چندين مسأله به آنتحقیق مقايسه سبك‌ های دلبستگی بين افراد عادی و افراد خودكشی كرده‌تحقیق رابطه هوش معنوی با باورهای غير منطقی در زوج‌ های دارای تعارض‌ های زناشويیتحقیق بررسی اثربخشی نظریه انتخاب به شیوه گروهی بر کیفیت زندگی و گرایش به مصرف مواد معتادان به مخدرتحقیق آموزش و پرورش در کشور آلمانتحقیق بررسی ساختار خانواده در گذشتهتحقیق ورزش و آمادگي جسمانيتحقیق فلسفه تکنولوژی و نظریه رسانه هاتحقیق نقش باورهای دینی در پیشگیری از اعتیادتحقیق روان شناسی و ورزشتحقیق سبک شناسی معماری ایرانجزوه آشنایی با معماری معاصر پیام نورجزوه آشنایی با معماری معاصر علی عسگرتحقیق حسابرسی داخلیتحقیق کارآفرینی یا شغل چیست؟تحقیق تیم چیست و چه تفاوتی با گروه کاری دارد؟